Ευλογία - Παραδοσιακά προϊόντα

Ευλογία - Παραδοσιακά προϊόντα

Η Αποστολή της εταιρείας χαρακτηρίζεται απόλυτα με την έννοια της επωνυμίας της δηλαδή «ΕΥΛΟΓΙΑ».
Ευχή και Φιλοσοφία της «ΕΥΛΟΓΙΑΣ Ι.Κ.Ε.» είναι, τα προϊόντα της Αθωνικής Γής, να φθάσουν στο τραπέζι όλων των ανθρώπων πιστών, ορθόδοξων και μη, σε όλη την οικουμένη. Έχοντας αυτή την αποστολή και φιλοσοφία, τα δυνατά σημεία της εταιρείας είναι: Η Εταιρική κουλτούρα. Το «κοινό» όραμα όλων των Σύνεργων. Η κοινωνικά υπεύθυνη εικόνα και δράση της.
Η Συνέργεια καταξιωμένων έμπειρων επαγγελματιών. Αρωγός μας, το Ελληνικό Πνεύμα και το ήθος που έχουμε μέσα μας όλοι οι Έλληνες, πνεύμα που υπάρχει αβίαστα σε κάθε πράξη μας, σε κάθε σκέψη μας, σε κάθε αίσθημα μας. Το ήθος, αυτή η φυσική πνευματική λειτουργία μας, που μας την δώρισε ο Θεός, για να μεταλαμπαδεύσουμε την ιερή και μοναδική παράδοση της Ευλογημένης Αγιορείτικης Γης.

Αυτή η μοναδική παράδοση, είναι το θησαυροφυλάκιο, που κλείνει μέσα του και φυλάει στους αιώνες, την αθάνατη ψυχή και καρδιά των Ελλήνων. Με αυτές ζούμε, δραστηριοποιούμαστε, επιχειρούμε και επιτυγχάνουμε. Η διατήρηση και προώθηση της Αγιορείτικης παράδοσης, μέσα από την ορθή προβολή και διάθεση των προϊόντων της, θα βελτιώσει και θα αυξήσει την υπάρχουσα φήμη της Ελληνικής διατροφής. Η εταιρεία έχει ως απόλυτο στόχο την εξωστρέφεια, ενεργώντας μέσα από δημιουργικές λειτουργίες, προάγοντας τον τεράστιο πολιτισμό μας, προβάλλοντας την πλούσια κληρονομιάς μας και φυσικά την μοναδική βιοποικιλότητα της Αγιορείτικης υπαίθρου.

Ο Άνθρωπος-Καταναλωτής προσεγγίζεται με ταπεινότητα, πνεύμα και ψυχή. Η παραγωγή των προϊόντων μας και η συνεχής αναζήτηση, προσπαθεί να ικανοποιήσει την ανάγκη του ανθρώπου για κοινωνική, οικονομική και περιβαντολογική δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη που μέσω των στόχων της εταιρείας, του οράματος και των αξιών της είναι ο κεντρικός της σκοπός. Τα προϊόντα που επιλέγονται δεν καλύπτουν μόνο το λειτουργικό και συναισθηματικό επίπεδο, αλλά το ανθρώπινο και πνευματικό. Οι Σύνεργοι της εταιρείας μας, αισθάνονται τον Συνάνθρωπο-Καταναλωτή, ως ένα πνευματικό όν, του οποίου οι βασικές ανάγκες και ελπίδες δεν πρέπει να παραβλέπονται. Επίσης ο εν δυνάμει καταναλωτής μας, με την αγορά των προϊόντων, γίνεται ευεργέτης των Σύνεργων Μοναχών του Αγίου Όρους. Από την πλευρά τους οι Μοναχοί, τα προσφέρουν με μεγάλη ευχαρίστηση και ευλάβεια, μέσα από τις προσευχές, την πολύ κοπιαστική εργασία και την μεγάλη καρτερία τους. Η εταιρεία μέσα από καθημερινή επαφή, αντιμετωπίζει, με ταπεινότητα και πολύ σεβασμό τον Μοναχό παραγωγό. Αυτά τα συναισθήματα έχουν δημιουργήσει μία τέλεια συνεργασία, Μοναχών και Συνεργατών. Συνέργεια που σφυρηλατεί μια συνεχόμενη, παραγωγική, αποτελεσματική και αναπτυξιακή σχέση. Σχέση που δημιουργεί ανεξίτηλες αξίες, οι οποίες προβάλλονται και χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της εταιρείας.

Bookmark and Share
Σχολιάστε την επιχείρηση

Υπηρεσίες / Κατηγορίες:

  • Φαγητό (Τρόφιμα-Ποτά)
    • Παραδοσιακά προϊόντα

Φόρμα Επικοινωνίας


Νέες Καταχωρήσεις