HEXABIT Internet Services

HEXABIT Internet Services

 • Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη), 
 • Φαναρίου 9 ,T.K: 56123
 • 2315520850
 • Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Σαράγιας Χαράλαμπος
 • Δείτε το site της επιχείρησης

Η Hexabit είναι μια εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη που εξειδικεύεται στη σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε την εταιρεία ή το προϊόν σας με τρόπο απλό, αποτελεσματικό, όμορφο και συνάμα έξυπνο! Πρωταγωνιστικό ρόλο στο έργο μας έχουν οι προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα κυριαρχούν πλέον στις προτιμήσεις των χρηστών του Internet, αυξάνοντας καθημερινά τα ποσοστά των online αγορών. Η Hexabit αναλαμβάνει υπεύθυνα τη δημιουργία και τη λειτουργία e-shop με τρόπο πρωτότυπο, εύχρηστο και παράλληλα λειτουργικό. Μη χάνετε καιρό, αποκτήστε το δικό σας e-shop.

Η Hexabit προσπαθεί να ακολουθεί και να προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής. Ώς εκ τούτου αναλαμβάνει όχι μόνο τη δημιουργία αλλά και τη διαχείριση των κοινωνικών σας δικτύων για την πληρέστερη κι αμεσότερη προώθηση της επιχείρησής σας ή του προϊόντος σας. Facebook, Twitter, Instagram, Linked- in είναι μόνο μερικά από τα κοινωνικά κι επαγγελματικά δίκτυα που διευκολύνουν και κάνουν την επικοινωνία με τους πελάτες σας πιο άμεση.

Την κατασκευή ακολουθεί η προώθηση, η διαδικασία δηλαδή βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας ώστε να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης, όπως η Google κ.α.

Για την καλύτερη κι αποτελεσματικότερη προώθησής σας η Hexabit παρέχει τη δυνατότητα σχεδίασης επαγγελματικών καρτών και φυλλαδίων με πρωτότυπο κι έξυπνο σχεδιασμό.

Η Hexabit είναι σε θέση να φιλοξενεί σε υπερσύγχρονους cloud servers τις ιστοσελίδες σας με 99,9 % uptime καθώς και καθημερινό κι εβδομαδιαίο backup.

Βήματα που αφορούν το τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε ένα project και δημιουργούμε μια ιστοσελίδα:

1.Ανάλυση των αναγκών σας

Η κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή με τις δικές τις ιδιαιτερότητες και τις δικές τις ανάγκες. Η ανάλυση και η κατανόηση των αναγκών αυτών είναι απαραίτητη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

2.Σχεδίαση της Ιστοσελίδας σας

Με την έγκριση της συμφωνίας προχωράμε στο τμήμα σχεδιασμού με την γραφιστική απεικόνιση της ιστοσελίδας σας όπου και μένουμε μέχρι να είστε 100% ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

3.Κατασκευή της Ιστοσελίδας σας

Με το πέρας της σχεδίασης τα ηνία αναλαμβάνει το προγραμματιστικό τμήμα καλύπτοντας τις απαιτήσεις της ιστοσελίδας και φροντίζοντας να παίζει άρτια σε όλες τις συσκευές.

4.Προώθηση και Διαφήμιση

Με την υλοποίηση της ιστοσελίδας ξεκινάει το σημαντικό κομμάτι της προώθησης στοχεύοντας πάντα την πρώτη σελίδα στο google και την μέγιστη επισκεψιμότητα μέσω social media.

 

Bookmark and Share
Σχολιάστε την επιχείρηση

Υπηρεσίες / Κατηγορίες:

 • Διαφήμιση - Κατασκευή site - Δώρα
  • Κατασκευή ιστοσελίδων
   • Web hosting (Φιλοξενία ιστοσελίδων)
   • Κατασκευή ιστοσελίδων

Φόρμα Επικοινωνίας


Νέες Καταχωρήσεις