Χρωμοκίνηση - Χρώματα - Βαφές

Χρωμοκίνηση - Χρώματα - Βαφές

  • Ελλάδα, Αθήνα, Αμπελόκηποι (Αθήνα), 
  • Πανόρμου 61 ,T.K: 11524
  • 2106984263 - F: 2106998320
  • Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Α. & Γ. Πυργιώτης
  • Δείτε το site της επιχείρησης

Η εταιρεία Χρωμοκίνηση δραστηριοποιείται στο χώρο των χρωμάτων - βερνικιών & εργαλείων από το 1969. Ξεκινώντας, όπως οι περισσότερες εταιρείες, ως οικογενειακή επιχείρηση, κατόρθωσε μέσα στην ανταγωνιστικότητα των καιρών να εξελιχθεί και να σταθεί στην ελληνική αγορά με τη σημερινή της μορφή.

Η πολύχρονη πείρα μας κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα σεβαστό πελατολόγιο, προσφέροντας σωστή εξυπηρέτηση, κατάλληλες τεχνικές πληροφορίες και εξειδικευμένες γνώσεις στο δύσκολο αλλά και συναρπαστικό τομέα των χρωμάτων - βερνικιών. Έχοντας λοιπόν αποκτήσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, αντιπροσωπεύουμε όλες τις επώνυμες ελληνικές βιομηχανίες, τόσο στο βιομηχανικό όσο και στο οικοδομικό χρώμα, αλλά και αξιόπιστους οίκους της παγκόσμιας αγοράς. Η Χρωμοκίνηση είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SHERWIN WILLIAMS U.S.A. και της DUFA Γερμανίας.

Δίνοντας λοιπόν τον καλύτερο εαυτό μας κα με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον σας, εξυπηρετούμε με την ίδια σοβαρότητα από τον πελάτη λιανικής μέχρι την τεχνική εταιρεία, έχοντας λύση σε κάθε πρόβλημα. Συνεργαζόμαστε επίσης με Νοσοκομεία και το Δημόσιο. Το 7μελές προσωπικό της εταιρείας μας, άρτια καταρτισμένο σε τεχνικά θέματα, αντιμετωπίζει πάσης φύσεως προβλήματα με την κατάλληλη λύση. Τα τακτικά σεμινάρια, τόσο στο προσωπικό όσο και στους πελάτες, μεταδίδουν γνώσεις γύρω από τη συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία στο χώρο των υλικών.

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα αποχρώσεων ικανές να καλύψουν κάθε αισθητική σας ανάγκη, όπως και τη δυνατότητα ανάλυσης αποχρώσεων με σύγχρονο φασματογράφο. Επίσης, μεταφέρουμε τα υλικά στο χώρο σας, ή στο εκάστοτε εργοτάξιο, χωρίς επιβάρυνση.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η ανάπτυξη με σταθερά βήματα και η δημιουργία ενός νέου υποκαταστήματος για την εξυπηρέτηση ενός ακόμα κομματιού της Αττικής.

 

Bookmark and Share
Σχολιάστε την επιχείρηση

Υπηρεσίες / Κατηγορίες:

  • Ανακαινίσεις - Κατασκευές - Οικοδομή
    • Χρώματα - Βαφές

Υπηρεσίες

 

Φόρμα Επικοινωνίας


Νέες Καταχωρήσεις