Τρόποι πληρωμής

Διαλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Ο πρώτος και βασικός τρόπος διαφήμισης είναι η εγγραφή της επιχείρησης σας στον κατάλογο μας (Εγγραφείτε με ένα κλικ εδώ).

Δείτε τα προσφερόμενα πακέτα καταχωρήσεων με ένα κλικ εδώ.

Θέλετε παραπάνω αποτελέσματα?Γίνετε «χορηγός» τοποθετώντας το λογότυπο/banner της επιχείρησης σας στην κεντρική σελίδα του καταλόγου μας ή καταχωρηθείτε ως «χορηγός κατηγορίας» τοποθετώντας το λογότυπο/banner της επιχείρησης σας στην ενότητα επιχειρήσεων που ανήκετε.

Θέλετε να γίνετε χορηγός? Κλικ εδώ για περισσότερα.

Τρόποι πληρωμής:

  • Online εξόφλησημε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (credit card ή cash card). Η συναλλαγή γίνεται μέσω της εταιρείας Paypal.com που είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους online συναλλαγών παγκοσμίως.Δεν έχετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα? Κανένα πρόβλημα!
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς τραπεζών: Τράπεζα Πειραιώς:EUR 5043 - 044132 - 787 *Στείλτε μας το καταθετήριο με φαξ (2312200880) ή μέσω e-mail στο info@plirofories.gr.
  • Δε σας αρέσουν οι πιστωτικές κάρτες ή οι συναλλαγές με τράπεζες? …Και πάλι κανένα πρόβλημα! Πληρώστε μέσω συνεργάτη της εταιρείας μας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα στείλουμε έναν από τους συνεργάτες μας στο χώρο σας για να εισπράξει τα χρήματα.

 

Η διαφήμιση σου εδώ!

Νέες Καταχωρήσεις